Yoga & Klanken

Yoga & klanken, een diepe ontspanning in beweging en geluid.

Laat u verrassen in de combinatie van (Yin)Yoga houdingen en de klanken van vele instrumenten zonder versterking.

Houdingen worden ondersteund met de klanken van:

  • Klankschalen
  • Sjamanen trommel
  • Didgeridoo
  • Kalimba
  • Akoestisch gitaar en vele andere instrumenten

In iedere Yoga houding zal er muziek klinken van een instrument. Ik plaats de Klankschalen niet op het lichaam maar zij geven hun trilling/frequentie af in de Aura. Er vind dan een diepe ontspanning plaats.

Wil jij jezelf eens verwennen, of een ander, kijk dan via onderstaande link naar alle besproken data en in welke yogaschool deze special wordt georganiseerd.

Data:

Mocht je dit graag willen aanbieden in jouw eigen Yoga school, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Onderaan staat een overzicht met Yoga scholen waar ik een warme samenwerking mee heb.

Yoga met akoestische gitaar begeleiding

Steeds meer komt de vraag voor muzikale begeleiding tijdens Yoga lessen. Met name de begeleiding met een akoestische gitaar.

Tijdens de houdingen speel ik eigen nummers, Mantra’s, Engelstalig, Portugees en Spaans.

“Kan je niet ’s avonds bij mij thuis komen, kan ik tenminste slapen”

Ik maak de muziek op maat voor elke Yoga school, mits ik die kan spelen. Tijdens binnenkomst van de deelnemers maak ik al muziek. Dit zorgt al voor de eerste ontspanning. Het voorkomt dat men druk pratend binnenkomt.

Wil jij deze vorm ook in jouw Yoga school gaan aanbieden, neem dan even vrijblijvend contact met mij op. Ik doe zoveel als mogelijk maatwerk wat het beste bij jou past.

Cacao ceremonies

Yogastudio See You

Wil jij een cacao ceremonie gaan organiseren en mist daar de juiste muzikale begeleiding voor, dan kan ik jou helpen. Ik begeleid al jaren diverse ceremonies en gebruik daar verschillende soorten instrumenten voor.
De ceremonies begeleid ik met Portugese Icario’s, Spaanse, Engelse en Nederlandse liedjes. Ik speel alles akoustisch. Daarnaast speel ik op de Sjamanentrommel, Didgeridoo, Kalimba en vele andere exotische instrumenten.

Heb jij interesse om een ceremonie door mij muzikaal te laten begeleiden neem dan even contact met mij op.

De eerstvolgende cacao ceremonie begeleid ik op 31 maart in Yoga Studio See You. Via de Yogaschool kan jij je eventueel opgeven voor deelname.

Yoga school partners

Yogastudio See You

Yogastudio See You

Jeanette de Jaeger is eigenaresse van Yogastudio See You waar ik al een jarenlange warme samenwerking mee heb. Jaennette is ook de bedenker van dit concept voor haar eigen Yoga school.

Yogaschool Yogastills

YogaStills

Yogastills is van Samira Diana Loswijk. Ook met Samira heb ik al een jarenlange warme samenwerking.


Yogaschool Elly

Yogaschoolelly

Vanaf 23 december verzorg ik Yoga en klanken bij Elly Veerman van Yogaschool Elly. Ik ken Elly al een tijdje en ben heel blij dat ik ook bij haar in de yogaschool de klanken kan laten horen en voelen van de vele instrumenten tijdens de Yin Yoga special.