Yoga & Klanken

Yoga & klanken, een diepe ontspanning in beweging en geluid.

Laat u verrassen in de combinatie van (Yin)Yoga houdingen en de klanken van vele instrumenten zonder versterking.

De houdingen worden ondersteund met de klanken van:

  • Klankschalen
  • Sjamanen trommel
  • Didgeridoo
  • Kalimba
  • Akoestisch gitaar en vele andere instrumenten

In iedere Yoga houding zal er muziek klinken van een instrument. De klankschalen worden niet op het lichaam geplaatst maar geven hun trilling/frequentie af in de Aura. Er vind een diepe ontspanning plaats.

Mocht je dit graag willen aanbieden in jouw eigen Yoga school, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Onderaan staat een overzicht met Yoga scholen waar ik een warme samenwerking mee heb.

Yoga met akoestische gitaar begeleiding

Steeds meer komt de vraag voor muzikale begeleiding tijdens Yoga lessen. Met name de begeleiding met een akoestische gitaar.

Tijdens de houdingen speel ik eigen nummers, Mantra’s, Engelstalig, Portugees en Spaans.

“Kan je niet ’s avonds bij mij thuis komen, kan ik tenminste slapen”

De muziek die gespeeld wordt zal op maat zijn voor iedere Yoga school, mits ik die kan spelen. Tijdens binnenkomst van de deelnemers maak ik al muziek. Dit zorgt al voor de eerste ontspanning. Het voorkomt dat men druk pratend binnenkomt.

Wil jij deze vorm ook in jouw Yoga school gaan aanbieden, neem dan even vrijblijvend contact met mij op. Ik doe zoveel als mogelijk maatwerk wat het beste bij jou past.

Yoga school partners

Yoga Studio See You

Jeannette de Jaeger is eigenaresse van Yoga Studio See You waar ik al een jarenlange warme samenwerking mee heb. Jaennette is ook de bedenker van dit concept voor haar eigen Yoga school.

YogaStills

Yogastills is van Samira Diana Loswijk. Ook met Samira heb ik al een jarenlange warme samenwerking.